GEOFF'S BAR RESTAURANT

GEOFF'S BAR RESTAURANT Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 125 beoordelingen
25 jul 2020 om 19:17 Het eten was heel goed en de bezorging was prima op tijd.
22 jul 2020 om 18:40 niet geweldig, de patat was twee keer gebakken en keihard.Het kipvlees was niet lekker.Ik ben beter gewend van Geoffs!
20 jul 2020 om 9:47 Dit is de 2e keer dat ik een lunchmenu heb besteld. Een bak sla met een paar reepjes zalm en 4 droge sneetjes witbrood voor E12,50 is niet wat ik me voorstel bij een lunch. Dat kan ikzelf ook. Kwaliteit/prijsverhouding ver te zoeken.
6 jul 2020 om 7:58 Het was prima,keurig op tijd.
5 jul 2020 om 12:36 Het eten was heerlijk!! De bezorger was op tijd. Ga hier zeker veel vaker bestellen!
29 jun 2020 om 7:47 Biefstuk met jus super! Zo hoort het te zijn. Love it!
25 jun 2020 om 20:53 Lekker eten. Warme geitenkaas vooraf, cheeseburger erna en appeltaart als toetje.
15 jun 2020 om 20:45 Goede kok en goede service. Saté en biefstuk in javasaus vinden wij een aanrader.
8 jun 2020 om 12:50 Helaas een slechte ervaring. Het duurde dik 90 minuten voor de bezorging. En we zijn allebei ziek geworden.
6 jun 2020 om 21:22 Heerlijk gegeten!